Volg ons:
 • Facebook
 • Twitter
 • Xing
 • Uw afdekking kan prachtige plaatjes opleveren.

  Uw afdekking kan prachtige plaatjes opleveren.
 • Wij hebben altijd een oplossing voor uw zwembad.

  Wij hebben altijd een oplossing voor uw zwembad.
 • "Met onze techniek creëren wij de hoogste kwaliteit" – Koen Roelofs

  "Met onze techniek creëren wij de hoogste kwaliteit" – Koen Roelofs
 • Welkom bij Swim Safe zwembad afdekkingen.

  Welkom bij Swim Safe zwembad afdekkingen.
 • "Een goede service is onze standaard" - Luuk Roelofs

  "Een goede service is onze standaard" - Luuk Roelofs
 • Uw zwembad, onze oplossing,

  Uw zwembad, onze oplossing,

Waarom Swim Safe?

Mensen: “We care about you!”

Al onze medewerkers streven naar perfectie in alles wat ze doen. Daarbij vormen kantoor- en productiemedewerkers samen één hecht team. Niet voor niets horen onze producten tot het hoogste marktsegment van zwembadafdekkingen. Het succes van Swim Safe berust op een combinatie van onze specialistische kennis, onze hoogwaardige producten en daaraan gekoppeld een optimale klantenservice die wij samen met onze speciaal daarvoor getrainde zwembadbouwers en verkoopagenten over geheel Europa bieden.

Ontwerp

Nadat een opdracht van een klant is binnengekomen maken wij eerst een gedetailleerd ontwerp met AutoCad software, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de specifieke situatie en wensen van de klant. Maatwerk gaat voor alles. Daarna worden de ontwerptekeningen in onze eigen werkplaats tot een unieke oplossing uitgewerkt.

Besparingen

Door de perfecte pasvorm en de hoge isolatiewaarde van de Swim Safe lamellen wordt uw zwembad optimaal geïsoleerd. Dit leidt tot een aanzienlijke energiebesparing, die kan oplopen tot maar liefst 80%! Zonder dat u daarbij ook maar íets hoeft in te leveren van het comfort van zwemmen in een aangenaam warm bad.

Met onze Swim Safe Solar lamellen kunt u zelfs een nog grotere besparing op uw energierekening bereiken. Met hun zwarte onderkant geven deze lamellen de opgevangen (gratis!) zonnewarmte af aan het water, waardoor er minder energie nodig is om het bad op te warmen en op temperatuur te houden. 

 

                                                           

Materiaal en kwaliteit

Het meest gebruikte materiaal voor onze kwaliteitslamellen is polycarbonaat, een prachtig hard materiaal met unieke eigenschappen, waardoor de Swim Safe lamellen sterk, veilig, duurzaam en gemakkelijk in het gebruik zijn. Precies wat u van uw afdekking mag verwachten! De Swim Safe systemen werken volledig automatisch: met één druk op de knop verschijnt of verdwijnt de lamellendeken geruisloos.